Skip to main content

Akupunktur

Akupunktur kan være en effektiv behandling mod smerter, hvad enten det drejer sig om akutte eller kroniske smerter. Nogle bruger også akupunktur for at mindske forbruget af smertestillende medicin. Hos Silkeborg Fysioterapi og Træning bliver akupunktur benyttet både særskilt og som led i anden fysioterapeutisk behandling. Flere af klinikkens fysioterapeuter er uddannede i akupunktur.

Se mere under ”personale

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Johan Thorup Nielsen

Johan Thorup Nielsen

Johan er en erfaren klinikfysioterapeut og trives således både med behandling af kronikere og ambitiøse idrætsudøvere. Sideløbende har Johan gennem årene også fungeret som klinisk vejleder for de ældste studerende fra Aarhusskolen og i 5 år drevet eget motionscenter.
Billede af Lone Nørgaard

Lone Nørgaard

Lone har været på klinikken siden 2000. Hun er specialuddannet til at foretage udvidet rygudredning af langvarige lændeproblematikker, og behandler og rådgiver, så du kan tackle problematikken i hverdagen.
Billede af Mads Ricki Larsen

Mads Ricki Larsen

Mads har været tilknyttet klinikken siden 2009. Han er klinikkens løbeentusiast og har en særlig interesse i sportsskader, knæ og hofte. Mads har en bred erfaring indenfor de fleste områder.