Skip to main content

Indlægssåler

Fødderne er kroppens fundament, og ubalancer i foden kan resultere i skader lokalt i foden, men også i knæ, hofter og ryg. Vi har mange års erfaring diagnosticering, behandling og træning af fod og fodrelaterede gener. Vi har igennem flere år arbejdet med Supersole indlægssåler. Sålerne bliver individuelt tilpassede, og du vil oftest opleve også at blive instrueret i relevante øvelser som et led i behandlingen med såler. Der er mange forskellige typer af såler, som kan dække alle behov, fra almindelig dagligt brug til intensive belastninger i arbejds- eller idrætsaktiviteter. Supersole fremstilles af specialuddannede fysioterapeuter. Lars og Mads laver såler på klinikken.

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Lars Thorslund

Lars Thorslund

Lars har været klinikkens indehaver siden 1991 og arbejdet som fysioterapeut siden 1989. Som fysioterapeut har Lars fokus på at finde årsagssammenhænge til gener i bevægeapparatet, hvad enten de måske er arbejdsrelaterede eller som følge af fx sport.