Skip to main content

Virksomhedsordning – fysioterapi på arbejdspladsen

Få en fysioterapeut på besøg jævnligt, så medarbejderens smågener behandles i stedet for at udvikle sig til sygedage og smerter. Vi har flere års erfaring og et fast koncept for fysioterapi på arbejdspladsen. Bortset fra enkelte begrænsninger fx i apparatur og træningsfaciliteter vil medarbejderen få det samme ud af det som fysioterapi på klinik. Det kan endda være en fordel, at vi ser ”kroppen på arbejde” og dermed får mulighed for at ændre på uhensigtsmæssige vaner. Fysioterapeuten laver en helhedsvurdering, hvor både psykisk, fysisk og socialt arbejdsmiljø vil indgå. Vi er i alle relationer omfattet af tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger uden personligt samtykke.

I vælger selv, hvor ofte I ønsker besøg (typisk hver 3.-4. uge) Ring eller skriv og hør nærmere. 86821041 eller mail@silkeborg-fysioterapi.dk

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.