Skip to main content

FysioFlow

Føler du dig begrænset og stiv i kroppen, når du bevæger dig? Oplever du ofte smerter og/eller stivhed i ryg, nakke, skuldre, bækken m.m. Oplever du, at du ikke kan bevæge dig og/eller træne optimalt og nå ud i leddenes og musklernes fulde bevægelser?
Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af ovenstående sætninger, så læs videre her!

Hvorfor lave Fysio Flow?
Inaktivitet, stillesiddende arbejde, immobilitet i forbindelse med en skade og stress får kroppens fascier til at trække sig sammen, så de bliver korte, stramme og stive.
Væskeflowet i fascien nedsættes, og glidet mellem fladerne ændres. Det giver en oplevelse af at være stiv og stram og kan være skyld i smerter forskellige steder i kroppen.
Fysio Flow er en træningsmetode, hvor du med blide, aktive og dynamiske stræk af kroppen kan få bindevævet, også kaldet fascier, til at glide bedre og dermed øge din bevægelighed.
Muskler, sener og fascier arbejder i store synergier, der løber på kryds og tværs og fra top til tå. Derfor skal kroppen bevæges som en helhed i blide stræk. Det har Fysio-flow-træningen fokus på.
Fysioflow er for alle voksne uanset alder og køn.
Mål: at øge glidet imellem kroppens fascievæv og derved opnå: -øget bevægeligehed, -smertedæmpning, -bedre/vedligeholdt funktionsniveau hos den enkelte.

Hvordan foregår træningen?
Fysio Flow holdet varer 55 min. og indeholder en kort generel opvarmning og herefter rolige dynamiske bevægelser/stræk af de forskellige synergier og afsluttes med en let afspænding. Der trænes på små hold. Træningen varetages af fysioterapeut og Fysioflow instruktør Lone Nørgård
Klinikken tilbyder FysioFlow hold torsdage kl 14-15 (flere hold kan oprettes ved behov)

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Jannie Bloch-Nielsen

Jannie Bloch-Nielsen

Jannie har speciale i gynækologiske og obstetriske problemer samt bækkenproblematikker, og har stor erfaring med smertelindring og inkontinens.