Skip to main content

Udvidet rygudredning

Udvidet lænderygundersøgelse er for dig der har haft smerter i den nederste del af ryggen gennem længere tid og hvor din dagligdag er påvirket.

Hvis du kan genkende nogle af nedenstående punkter, så er undersøgelsen en mulighed for dig.

  • Smerter i lænden i mere end 14 dage
  • Smerter stråler måske ned i benet
  • Du oplever ikke fremgang i symptomer eller symptomer kommer ofte igen
  • Tilstanden påvirker din hverdag meget og du overvejer sygemelding

Din læge kan henvise dig til udvidet lænderygundersøgelse som en hjælp til at vurdere din situation.

Undersøgelsen indeholder samtale, spørgeskema, test af bevægelighed m.m., og tager udgangspunkt i anbefalede retningslinjer i forskning på lænderyggen.

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Lone Nørgaard

Lone Nørgaard

Lone har været på klinikken siden 2000. Hun er specialuddannet til at foretage udvidet rygudredning af langvarige lændeproblematikker, og behandler og rådgiver, så du kan tackle problematikken i hverdagen.
Billede af Peter Hansen

Peter Hansen

Peter har flere års klinisk erfaring hvor han både har arbejdet med børn og voksne. Den motoriske udvikling hos børn er vigtig for en god indlæring, og dette er en vigtig hjørnesten for Peters arbejde som børnefysioterapeut og gymnastik instruktør gennem mange år. For at skabe et godt forløb med dine problemer i henholdsvis nakke, Skulder og lænderyg kan det være vigtig med en kombination af træning og manuel behandling.