Skip to main content

Smerter i ryggen

Rygsmerter også kaldet lændesmerter oplever de fleste i løbet af livet. Langt de fleste tilfælde skyldes hold i ryggen og vil bedres af sig selv i løbet af et par uger. Så selvom det kan være smertefuldt, er det heldigvis sjældent alvorligt.

Smerterne vil ofte være i lænden, men kan også trække ned i ballen og benet. Har du problemer med at styre benet, føleforstyrrelser i et større område eller problemer med vandladning bør du kontakte din læge.

Anbefalinger er at være så aktiv som muligt. Det vil sige at man højst skal være i sengen 1-2 dage og at man genoptager normale aktiviteter som f.eks. arbejde så hurtigt man kan.

Træning er vigtig når de akutte smerter er aftaget. En stærk muskulatur omkring rygsøjlen mindsker risikoen for at smerterne kommer igen.

Klinikkens fysioterapeuter har stor erfaring med undersøgelse, behandling, vejledning og træning rygrelaterede problemer.

Har du brug for en vurdering af dine rygsmerter eller hjælp til at komme i gang med træning så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi undersøger din ryg, hjælpe med at genskabe bevægeligheden i ryggen og give dig vejledning i aktivitet og træning.

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.