Skip to main content

Hovedpine

Hovedpine kan have mange årsager, men hos mindre end 1% af alle, der søger læge eller anden behandler, skyldes hovedpinen en sygdom. Spændingshovedpine er den dominerende form og der kan vi ofte hjælpe dig. Stress sætter sig også ofte som spændingshovedpine. Smerterne sidder typisk i begge sider og beskrives som pressende, trykkende og klemmende. Samtidig svimmelhed kan også forekomme. Manuel behandling kan, suppleret med enkelte øvelser virke effektivt mod dine gener. Hvis du har behov for afspændingsteknikker, fx vha. vejrtrækning hjælper vi også gerne. Hvis du også oplever belastninger fra fx dit arbejdsmiljø, vil vi rådgive dig så du kan indrette din arbejdsplads på en mindre belastende måde.

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Peter Hansen

Peter Hansen

Peter har flere års klinisk erfaring hvor han både har arbejdet med børn og voksne. Den motoriske udvikling hos børn er vigtig for en god indlæring, og dette er en vigtig hjørnesten for Peters arbejde som børnefysioterapeut og gymnastik instruktør gennem mange år. For at skabe et godt forløb med dine problemer i henholdsvis nakke, Skulder og lænderyg kan det være vigtig med en kombination af træning og manuel behandling.
Billede af Lars Thorslund

Lars Thorslund

Lars har været klinikkens indehaver siden 1991 og arbejdet som fysioterapeut siden 1989. Som fysioterapeut har Lars fokus på at finde årsagssammenhænge til gener i bevægeapparatet, hvad enten de måske er arbejdsrelaterede eller som følge af fx sport.