Skip to main content

Smerter i hånden

Hånd- og fingerskader efter brud og fald er almindelige. De fleste kommer sig efter en håndskade, men i nogle tilfælde sætter skaden sig som gener i led, nerver, muskulatur og sener. Artrose i tommelens grundled er en af de mest almindelige artroseformer.

Senebetændelser ses ofte i forbindelse med overbelastning og eller hyppige, gentagne belastninger. Vi rådgiver om, hvordan du bruger dine hænder mest hensigtsmæssigt, samt hvilke øvelser der vil hjælpe dig bedst. Behandling af selve hånden vil oftest bestå i ledbehandling af et eller flere af håndens små led. Håndgener kan også stamme fra de nærliggende led i albue, skulder og nakke.

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Johan Thorup Nielsen

Johan Thorup Nielsen

Johan er en erfaren klinikfysioterapeut og trives således både med behandling af kronikere og ambitiøse idrætsudøvere. Sideløbende har Johan gennem årene også fungeret som klinisk vejleder for de ældste studerende fra Aarhusskolen og i 5 år drevet eget motionscenter.