Skip to main content

Neurologiske skader

Neurologiske skader kan opstå som følger efter blodprop eller hjerneblødning eller ved kroniske lidelser som fx Parkinsons sygdom og sklerose. Som regel vil den fysioterapeutiske behandling bestå af træning på mindre hold med god tid til alle. Enkelte modtager individuel behandling.

Neurologiske skader, såvel medfødte som erhvervede, kan berettige til vederlagsfri fysioterapi. Her gælder særlige regler, som vi gerne hjælper dig med at finde rundt i. Du kan også læse om reglerne på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Vores klinik er handicapvenlig indrettet og er ”God Adgang”-certificeret i 2023. Er du kørestolsbruger kan du benytte vores handicap-parkering lige ved døren med indkørsel fra Drewsensvej 34. Her er der også niveaufri adgang

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Karen Bonde Langelund

Karen Bonde Langelund

Karen er uddannet i 2007 og specialiseret i nakke og ryg. Karen varetager GLAiD som er træning til hofter og knæ med artrose/slid. Du vil ofte møde hende i træningssalen, hvor hun guider dig til at lave øvelserne korrekt, så du får det optimale udbytte. Hun er selv aktiv gymnast og instruktør. God holdning er Karens kæphest.