Skip to main content

Svimmelhed

Er et hyppigt symptom og kan have flere forskellige årsager som fx synsproblemer, problemer i øret, samt skader forskellige steder i nervesystemet.

Svimmelhed mærkes ofte som en følelse af, at verden kører rundt, gynger, eller en fornemmelse af at omgivelserne bevæger sig.

Selvom du er svimmel, er det en god ide at du holder dig mest muligt aktiv og i form, da det har vist sig, at træning mindsker symptomerne ved flere typer af svimmelhed.

Vi tilrettelægger individuelle træningsprogrammer mod svimmelhed og såfremt årsagen er kendt som fx nakkespændinger eller øresten behandler vi også.

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Lars Thorslund

Lars Thorslund

Lars har været klinikkens indehaver siden 1991 og arbejdet som fysioterapeut siden 1989. Som fysioterapeut har Lars fokus på at finde årsagssammenhænge til gener i bevægeapparatet, hvad enten de måske er arbejdsrelaterede eller som følge af fx sport.