Skip to main content

Smerter i skulderen

Smerter og gener i skulderen er meget almindelige, og omkring 75% af alle skuldergener skyldes irritation i senerne omkring skulderen. Det betyder, at skulderen kan (og skal) trænes. Kunsten er at dosere og designe træningen, så man ikke risikerer en ny overbelastning og dermed forlænger genoptræningsperioden. Fysioterapeuten guider dig gennem forløbet, så du så hurtigt, som det er forsvarligt, kan vende tilbage til normale aktiviteter. Her laver fysioterapeuten et individuelt behandlings- og træningsforløb, der afhjælper smerten og træner dig op igen.

  • Slidgigt/artrose i skulderen ses oftest ved den ældre del af befolkningen.
  • Irritation af senevæv ses oftest i forbindelse med overbelastning ved arbejde eller sport.
  • Irritation af slimsæk som giver pladsmangel/
  • Irritation af ledkapslen som kan give en ”frossen skulder”.
  • Overrivning af en sene – oftest den lange bicepsene eller styresenen.
  • Smerter omkring kravebenet og skulderbladet.

Book en tid her så vi sammen kan lave et individuelt behandlings- og træningsforløb, der afhjælper smerten og træner dig op igen.

Book en tid

Ring på 86821041

Her får du fat i vores dygtige sekretær Annemarie, som på baggrund af dine symptomer og evt. henvisning fra lægen finder den fysioterapeut, der bedst kan afhjælpe netop dit problem. I fællesskab finder I en tid til første undersøgelse.

Du kan også booke online.


Mød vores specialister inden for området

Billede af Peter Rise Ask

Peter Rise Ask

Peter har arbejdet på klinik siden 2008. Han har speciale i skuldersmerter og lændeproblematikker, herunder diskusprolaps. Peter er også klinikkens massør, han tager fat og afhjælper muskelspændinger som fx kontorskuldre.
Billede af Lars Thorslund

Lars Thorslund

Lars har været klinikkens indehaver siden 1991 og arbejdet som fysioterapeut siden 1989. Som fysioterapeut har Lars fokus på at finde årsagssammenhænge til gener i bevægeapparatet, hvad enten de måske er arbejdsrelaterede eller som følge af fx sport.